OVER ONS


Over Chef's Gourmet


Zin in een kwalitatief stuk vlees in een aangename setting? Dan bent u bij Chef's Gourmet of ook wel Topuz Kebap aan het juiste adres. U ontdekt ons net buiten het centrum van Gent.
Passie voor smaak en kwaliteit 

Bij Chef's Gourmet krijgt u een mix aan Belgische en Turkse specialiteiten voorgeschoteld. Zo sieren de Adana kebab met brood, yoghurt en tomatensaus, lamskoteletten en smakelijke steak de uitgebreide menukaart. Voor vegetariërs in het gezelschap is er onder meer een stoofpotje met aardappel, wortel, erwten, aubergine, paprika, tomaat, ajuin en champignon en vegetarische pasta. Ook kinderen zijn bij Chef's Gourmet meer dan welkom. Speciaal voor hen hebben we onder meer Turkse gehaktballetjes, pizza, spaghetti bolognese en stoofvlees of frikandel met frietjes in petto. 


Aangenaam tafelen

Onze etablissement is stijlvol ingericht en sfeervol verlicht. Bij mooi weer profiteert u er tevens van een aangenaam terras aan de voorzijde. Ons personeel is zeer vriendelijk en bedient u steevast op uw wenken. Bovendien kunt u bij ons gezellig ontbijten en geniet u dus al van 's ochtends van de bijzondere klantvriendelijkheid van Chef's Gourmet.Bron: Restopass

 

Food is our passion